Achteraf betalen bij Daka winkels kan met Riverty Afterpay

Riverty Afterpay is een nieuwe vorm van betalen waarmee je nu kunt kopen en later betalen bij Daka-winkels. Het is rentevrij en gemakkelijk te gebruiken!

Om te beginnen download je gewoon de Riverty app en maak je een account aan. Als je klaar bent om af te rekenen bij Daka, selecteer dan Riverty Afterpay als je betaalmethode. Je kunt je afbetalingsschema bekijken en direct vanuit de app betalen. Zo eenvoudig is het!

Riverty Afterpay is de perfecte manier om bij Daka te winkelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over rente of kosten vooraf. Dus waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog uit!

Riverty Afterpay is een betaalmethode waarmee u nu kunt kopen en later betalen. Het is perfect voor die momenten dat u nu iets wilt hebben, maar het geld niet hebt. Met Riverty Afterpay kunt u uw aankoop betalen in 4 gelijke tweewekelijkse betalingen. Er is geen rente of extra kosten* en u hoeft niets vooruit te betalen.

Om Riverty Afterpay te gebruiken, selecteert u het gewoon als uw betaalmethode bij het afrekenen. Vervolgens wordt u naar de Riverty Afterpay-website geleid waar u zich moet aanmelden of inloggen op uw account. Als je klaar bent, word je teruggeleid naar de Daka-winkel en is je aankoop voltooid!

Als je vragen hebt over het gebruik van Riverty Afterpay, helpt onze klantenservice je graag verder. Bel ze op ___________ of stuur een e-mail naar ___________ en ze helpen je graag verder!

Met Riverty Afterpay kunt u achteraf betalen bij Daka-winkels.

Met Riverty Afterpay kunt u nu winkelen en later betalen bij meer dan 200.000 winkeliers wereldwijd, waaronder Daka-winkels. Riverty Afterpay is rentevrij en er zijn geen verborgen kosten, zodat u zorgeloos van uw aankoop kunt genieten. Om Riverty Afterpay te gebruiken, selecteert u het gewoon als uw betaalmethode bij het afrekenen. U wordt dan gevraagd een account aan te maken en uw betalingsgegevens in te voeren. Zodra uw aankoop is afgerond, wordt uw betaling verwerkt en kunt u meteen van uw aankoop genieten.

Wil je winkelen bij Daka maar heb je het geld niet op voorhand? Geen probleem! Riverty Afterpay bied Achteraf betalen daka t een geweldige manier om nu te winkelen en later te betalen. Voeg de artikelen die je wilt kopen toe aan je online winkelwagentje en selecteer bij het afrekenen Afterpay als betaalmethode. U wordt dan doorgestuurd naar de website van Afterpay om uw aankoop af te ronden. Zodra je betaling is verwerkt, ontvang je een bevestiging per e-mail en is je bestelling onderweg!

Daka-winkels in Nederland accepteren nu Riverty Afterpay als betaalmethode. Dit betekent dat je nu kunt winkelen en later kunt betalen, zonder rente of extra kosten.

Riverty Afterpay is een populaire betaalmethode in Nederland en wordt ook bij een aantal andere retailers geaccepteerd. Als je op zoek bent naar een handige manier om je aankopen te betalen, is Riverty Afterpay zeker het overwegen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader